To mødre på barsel mødes over en god kop kaffe og noget sukker kl. 20.05, når børnene er puttet. Her udveksler de oplevelser, følelser, tanker, tårer og grin. Sammen udvikler og former de denne lille samling barselsbetragtninger.

“Barsels Betragtninger” er en samling øjebliksbetragtninger fra barselsperioden, skrevet af to kvinder på barsel. Bogen henvender sig primært til kvinder på barsel, men vil i høj grad også kunne nydes af forældre, der er på den anden side af barselsboblen.


Produktdetaljer: Sprog: Dansk ISBN-13: 9788771141719 Sideantal: 60 Udgivet: 07-12-2010 Udgave: 1. udgave

Bogen kan købes hos diverse internetboghandlere, find den bl.a hos  imusicsaxo og bogreolen.

“Mig og Bedste” er en bog, som skal føre børnebørn og bedsteforældre tættere på hinanden

Igennem 12 kapitler fører bogen børnebørn og bedsteforældre gennem barndommens land. Sider om drømme, skolegang, fritid, kærlighed og meget mere indbyder de to generationer til at mødes og blive klogere på hinanden. “Mig og Bedste” er udformet som en scrapbog, hvor der er mulighed for at skrive og klistre tegninger og billeder ind – ligesom der er forslag til lege, quizzer og udflugter.

Når bogen er udfyldt, eksempelvis over en weekend eller en sommerferie, vil de to generationer have lært hinanden bedre at kende og i fællesskab have skabt et varigt minde.

“Mig og bedste” af Pernille Bang og Bolette B.J. Elvstrøm, Unitas Forlag, 32 sider.