Hverdagsturistens rejse – i landskaber af lyd

Tekst: Bolette Elvstrøm
Musik: Jakob Elvstrøm

Hverdagsturisme er at reflektere over hverdagen, dens udfordringer, oplevelser og finurlige sammentræf. Det er at møde mennesker og i deres historier spejle værdier, tvivl og valg.

At genkende sig selv i andre. At forstå de andre – ikke at forstå de andre som en selv, men at forstå dem som det, de netop er – en anden.
Fortællekoncerten er en livsbekræftende hyldest til hverdagsturisme.

Den indeholder Bolettes fortællinger om møder med mennesker og oplevelser fra dagligdagen, af det store i det små – fortællinger som ligger op til refleksion, medmenneskelighed og sammenhængskraft i vores samfund.

Jakobs musik giver fortællingerne farver, understøtter og overrasker. I de musikalske pauser, der er imellem fortællingerne, giver musikken tid til eftertanke.

Bolette Elvstrøm er hverdagsturist. Hun trives i mødet med mennesker, og rigtig gerne med dem, der ikke ligner hende selv, men hvis livssyn og oplevelser undrer og forstyrrer. Hun er professionel fortæller og formidler, tidligere efterskoleforstander og højskolelærer.

Jakob Elvstrøm er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium som saxofonist og lever af at spille og komponere musik. Jakob har udgivet 5 cd’er i eget navn og spillet med bl.a. Sigurd Barrett, Kjeld Lauritsen, Hugo Rasmussen, Jakob Bro, Kato og DJ Kongsted.
Læs og hør mere på www.elvstroem.com

Varighed 1 time.
Kræver min. 6 kvm. gulvplads.
Pris kr. 6.000,- + transport (fra Ry / Malling)

Få forsmag på foredraget ved at læse hverdagsturistens fortællinger.

Tryk her hvis du er interesseret i et foredrag.

 

Tusind tak for en dejlig hyggelig aften med hverdagsturistens rejse.
Det var en rigtig god aften, med super refleksioner over små fortællinger. Bolette du er en fremragende formidler.
Du er enormt charmerende og man bliver fængslet i en skøn samhørighed sammen med dig og dine fortællinger.
Du forstår at anvende alle nuancer i sproget og det er en fornøjelse at være med på din rejse.

Jette Højgaard Hansen
Leder Pensionisthøjskolen

Det blev en fantastisk aften. Bolettes fortællinger er hjertevarme, nærværende, livskloge og udramatisk behandlende de små og store ting i livet. Smukt akkompagneret af Jakobs sans for indlevelse, giver det tid til at man tager de små fortællinger ind. Man kan ikke gå fra oplevelsen uden at være blevet rørt. Af kærlighed, humor, medmenneskelighed, og en smule vemod hører også med, når livet perspektiveres ud i forskellige afkroge af samfundet.
Jeg kan varmt anbefale Hverdagsturist som et indslag ved enhver lejlighed.

Mia Walde, Medstifter af Weensu.dk