Julens sange og fortællinger
Julesangene synger vi kun i en kort periode. Til gengæld er det de sammen sange vi synger hvert år, igen og igen på tværs af relationer og generationer. Mange af de salmer og sange vi synger i dag er blevet båret over mange generationer igennem de sidste 200 år. Derfor kan langt de fleste af os rigtig mange julesange, endda udenad. Hvis der blot er én som synger for på verset – så kommer resten af sig selv, og fællessang er fællesskab.
Jul var oprindelig en lysfest og lys, sang, glæde og håb hænger sammen. Lige meget om det er Jesusbarnet, lyset eller kærligheden sangene hylder, så kan vi høre glæden og håbet om mirakler i julens sange og salmer.
Der en masse fortællinger knyttet til julen, om lyset i mørket dem skal vi også omkring.

Et sangforedrag med ønsket om nærvær i fællesskab og at se lyset i os selv og i hinanden.

1½ time med sang, fortælling og samtale.

”Tak for en fantastisk dejlig aften. Jeg nød det i fulde drag. En aften med humor og alvor og noget at tænke over. Det var dejligt, at synge de gode gamle julesange fra Højskole sangbogen og få snakket med sidemanden og andre. Jeg kan kun anbefale andre, at opleve dig både med sang og foredrag. Jeg håber på, at jeg får mulighed for, at opleve dig igen. Jeg blev glad i dit selskab. Mange kan lære af dig, med dit positive livssyn.”
Bente Borg
Arrangør i Club 81
Grindsted

Tryk her hvis du er interesseret i et foredrag.